12/2

Idag har väl gått som vanligt, ingen frukost eller lunch. Åt nyss middag som jag så klart kräktes upp. De flesta dagarna ser lika ut nu för tiden. Jag vill verkligen inte kräkas! Funderar på att äta frukost, lunch och middag... HAHA vem försöker jag lura?  Hur fan ska jag klara det?!  Jag är en loser, jag klarar liksom ingenting. Hur fan ska jag då klara att förändra mitt liv?! Ibland går det att äta lagom och inte kräkas, men bara i korta perioder. Sen är jag tillbaka i ruta ett igen. Jag orkar inte med det här!

kan någon rädda mig ?

Kommentarer
Postat av: E

och mig.

att spy är så hemskt. går det att sluta utan hjälp?

det borde gå?

2009-02-13 @ 07:35:19
URL: http://atstord.blogg.se/
Postat av: moi

Svar: tack för erbjudandet, haha! är din mamma snäll då? :) min säger en del okänsliga saker utan att tänka sig för, men jag tror inte hon menar att såra mig.



va roligt! tack ♥ alltid roligt när folk gillar ens blogg.

kram pårej!

2009-02-14 @ 02:21:05
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/
Postat av: moi

Svar: åh, ja prova svartpeppar! :D jag rekomenderar det starkt verkligen.



åh okej, din mamma låter super bra ju. jag får alltid dåligt samvete när hon inte är hemma och jag slänger bort massa mat och bröd och godis. och säger att jag "ätit" det. för det är ju nästan som att man slänger pengar. jag önskar att jag kunde ge bort maten istället, till typ fattiga eller barn som svälter ofrivilligt.



tillskillnad från dig så har jag börjat gilla att spy. konstigt, men jag blir avslappnad och lugn av det. och styrka, inte fysiskt men psykiskt.

kram!

2009-02-15 @ 14:29:34
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/
Postat av: moi

Svar: eller hur, jag känner mig som en dålig människa då. sedan tänker jag på att jag gör det för att bli bättre och snyggare. och när jag är snygg sen så behöver jag inte ha dåligt samvete mera..



åh, jovisst skulle jag kunna det! :) vill u att jag skall ge det till dig i bloggen eller maila? om du har msn så är det lättare, för jag behöver fråga lite om schemat isf :)

2009-02-15 @ 14:38:05
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/
Postat av: moi

jag addade dig med en gång. :)

2009-02-15 @ 14:46:03
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0