15/1

Det hände något riktigt konstigt igår. Det kändes som att ett band stramade åt runt bröstet på mig, och det blev svårt att andas. Jag andades men det kändes liksom som att jag inte fick något syre i lungorna. Det höll på i ungefär en timme. Någon annan som upplevt det?

Det gick väl sådär igår.. Jag åt ingen frukost och ingen lunch. Och till middag blev det lite chili con carne och ris. Plus choklad efter... Jag hade tänkt att kräkas upp allt men av en anledning så gick det inte... Fan! Har inte vågat ställt mig på vågen än men ska nog göra det lite senare.

Någon som kan sätta upp ett mat- och träningsschema åt mig? Det går så mycket lättare om någon säger åt mig hur jag ska göra, om någon bestämmer åt mig. Snälla ? (A)

Kram J



12/1

Jag är så trött på hets och kräkningar. Jag orkar inte med sånt skit längre. Så nu ska jag träna som jag gör, för jag tränar redan ganska mycket. Och jag ska skära ner på maten, lite i taget. Och jag kan inte fortsätta att inte äta något alls på dagarna och sen vräka i mig på kvällarna. Jag måste fördela maten över hela dagen för att inte hetsa på kvällarna och för att jag inte ska få lågt blodsocker och nästan svimma, vilket har hänt flera gånger.

Jag har varit till läkaren och tagit lite prover och de har kommit fram till att det är nå fel på min sköldkörtel, de säger att jag har för hög ämnesomsättning. Hur fan kan det vara möjligt?! Om man har hög ämnesömsättning så är man smal och det är definitivt inte jag! Iaf så ska jag dit nästa vecka och prata mer. De ska ha klart för sig att jag inte tar något som sänker min ämnesomsättning så att jag blir ännu fetare!


J

-.-

Har börjat träna på riktigt nu, och det känns så otroligt skönt. Jag vill bli smal och fast men jag måste verkligen ta tag i maten nu, för annars kommer jag ju aldrig att bli smal. Har varit med pojkvännen hela lovet och jag har ätit 1500- 2000 kcal om dagen vilket är alldeles för mycket! varför har jag inte styrkan att bli smal? Jag frågar mig själv om jag inte vill det tillräckligt mycket. Men jag vill det! Det är bara det att alla står i vägen för min dröm. Från och med nu ska jag inte låta någon stå i vägen för mig, ingen kan tvinga i mig mat nu!

Funderar på om jag ska försöka fasta imorgon. Den enda maten som blir svår att komma undan är middagen. Men jag får väl lura i mammma att jag mår illa eller något. Tihi! Annars får jag väl kräkas upp middagen, jag vill inte kräkas men måste jag så måste jag..

Kram J!

RSS 2.0