Supersize vs. superskinny

Någon som såg Supersize vs. superskinny igår? Blev lite besviken. Man får ju se nästan exakt samma saker som förut, är inte det lite tråkigt ? Och tänk att det ska vara så mycket lättare att gå ner i vikt, än att gå upp. Jag personligen är jättetacksam för det eftersom jag aldrig någonsin kommer att bli så smal att jag måste gå upp i vikt.

Det jag lyckades äta igår var 2 digistivekex, det gick om jag åt dom tillsammans med 3 glas vatten. Det blir mycket lättare att tugga och svälja bara man dricker jättemycket vatten till. Men efter kom ångesten såklart..

Idag har jag ätit, 2 rostade bröd, utan någonting på, 1 burk cola och lite makaroner och korv. Korv och köttbullar måste vara det äckligaste som finns. Visst, allt kött är äckligt. Men dom tar verkligen priset.

again..

Nu börjas det igen. Jag köpte nya byxor igår och visade dom nyss för mamma. Hon sa sarkastiskt, "fina, är det stl 32?". Kanske var det inget illa menat, men hur ska jag kunna låta bli att tro det ?

...

Här ska ni få se en bild på mina lår, så att ni ser hur fet jag är. Men allt ska bort!



Everything is back now..

Idag kan jag inte äta något alls. Jag skulle inte kunna stoppa in maten i munnen, tugga den och sen svälja. Jag vet inte vad som skulle hända om jag försöker, men jag lovar, jag kan bara inte. Känner hur yrseln kommer allt närmre, och hur skakningarna sakta kommer, känner hur mitt hat mot maten byggs upp, större och större.

Svar till Lisa: Du behöver inte alls skriva förlåt. Du har ingenting att utsäkta dig för. Och jag väger just nu ca 53 kg. Det minsta jag har vägt är 49 och det högsta 63.

/J

give up...

Snälla mamma ge upp. Varför ska hon alltid hålla på och undra över allting? Pallar inte ha henne sittandes i köket jämt för att kolla så att jag äter. Frågorna om hur mycket jag väger, hur mycket jag har gått ner, när hon säger att jag inte har någon röv kvar, att hon hela tiden säger att jag var mycket finare förut.

Snälla, lilla mamma. Jag önskar att du inte brydde dig.

orkar inte..

Nu sitter jag här och dricker ett glas läsk. Inte ens light. Vet inte ens varför jag dricker det. Allt känns bara så meningslöst, så jag orkar inte bry mig.. Det har blivit lite så nu för tiden. Jag tänker inte så noga på vad jag äter längre. Men jag äter nästan aldrig, så vad spelar det för roll? Jag går ändå ne i vikt, men det går inte så snabbt. Tror att min förbränning har stannat lite..

Bloggtrafik- fler läsare på bloggen, helt gratis!

blackout..

Svimmade idag, det var otroligt pinsamt.. Var och skulle äta med en äldre bekant. När vi skulle beställa maten började jag helt plötsligt må skit. Det sista jag kom ihåg var att jag sa till henne att jag inte mådde bra. Sen låg jag på en bänk utanför. sjukt läskigt, och framförallt pinsamt..

run for your life

Idag tog jag min första joggingtur på ungefär två månader, och omg vad skönt det var! fattar inte varför jag inte springer som förut längre. Jag har ju alltid älskat att springa. Antingen så springer jag ingenting, eller så springer jag flera gånger om dagen. Varför kan jag inte hitta något mellanting?

oh no..

Igår hände en ganska pinsam sak.. Han var här igår, och efter vi haft sex och låg i min säng, kollade han på mitt ben och frågade, vad har du gjort där?
Jag: Jag vet inte?
Han: Har du skärt dig?
Jag: är du dum!? och börjar garva..
Sen sa han inget mer och det var ju bra, men jag tror nog att han fattade. Jag vill inte att han ska veta, jag vill inte skrämma iväg honom..

Jag åt inget innan mamma kom hem igår, åt inte så mycket middag då heller. Men när han(vi kallar honom F) kom, så åt jag både chips och choklad. Fan varför ska det alltid bli så?

a new day

Ja idag är som sagt en ny dag. Har inte sovit många timmar inatt. Fick sådan jävla panikångest + att jag hostade så att jag trodde att lungorna skulle komma upp. Har inte ätit något än, men klockan är ju bara snart 11.00 och jag ska inte äta förän ikväll. Det känns som att jag kommer att svimma, jag känner mig redan skakis. Men jag har lovat mig själv att inte äta förän mamma kommer hem. Och det ska jag inte göra heller! Då kommer jag bara att hata mig själv mer än vad jag redan gör.

Han kommer hem idag, men det blir nog på eftermiddagen/kvällen någon gång. Så vad ska jag göra hela dagen? Funderar på att ut och gå men vi får se hur det blir. Har intelust att svimma i någon dikeskant.

Från talriken
in i munnen
En gaffel full med något förbjudet
något som inte borde få finnas i magen
Något som så många ser som en självklarhet
har jag förbjudit mig själv att göra
Något som folk tycker om
hatar jag
Det som folk gör utan att tänka
ger mig så mycket ångest
Rösterna i huvudet viskar
men ändå så överröstar dom alla ljud runt omkring
Jag ser mig om
ni hör inte
Ni vet inte
Ärren som pryder armen är min hemlighet
perfekt på utsidan
full av smuts där inne
Jag tittar på er
jag vill också vara normal

boring -.-

Har nyss suttit och kedjerökt tre cigg. Men vet inte vad jag ska ta mig till. Typ ingen är vaken och vill pratamed mig. Jag håller på att få en panikångestattack och vet inte vad jag ska göra. jag skulle inte behöva pratat med någon för att det ska kännas bättre. Det skulle kännas bättre om det bara var någon här. Fan att han inte kom hem idag. Jävla asshole!

the perfect body?

Jag har tänkt på det här med den perfekta kroppen. Finns den verkligen? Och enligt vem är den perfekt? Alla tycker ju olika. så det borde isåfall vara att varje person har sin egen uppfattningom den perfekta kroppen.
Men iallafall med mig själv så är det så att min kroppsuppfattning ständigt ändras. Förut när jag var som tjockast och såg någon som såg ut ungefär som jag gör nu, så tänkte jag "ååh, jag skulle vilja se ut som henne". Men nu när jag gör det så skulle jag hellre vilja se ut som någon som väger tio kilo mindre. Det är knepigt det där..

:)

Den här dagen har väl varit skaplig. Jag höll mig till planeringen, förutom att jag skippade varma koppen. Och det var ju bra.
imorgon kan jag inte äta fören typ på kvällen någon gång. För mamma blir borta hela dagen och det finns typ ingen mat hemma, och mamma ska handla när hon åker hem. Så det blir ju också kanon!

Han som jag längtade så mycket efter, kom inte hem idag heller. Men lovade mig att han kommer hem imorgon. så jag får väl tro på det. För jag saknar han som en jävla idiot! Förstår inte hur man kan sakna någon så mycket?

Tog slut med boyfriend för ungefär en månad sen.. Och nu tycker jag om den här puddingen, men jag vill egentligen inte tycka om honom för om vi skulle bli tillsammans så skulle jag säkert ångra mig och göra slut. Och då kommer vi ju aldrig få tillbaka det vi har nu. Vi kanske inte ens kommer att vara kompisar..

I'm back :D

Blev inte riktigt borta en vecka som ni kanske märker.. Fick sådan himla hemlängtan, för att jag längtade hem till en viss person. Men när jag kom hem så var han inte hemma, han kommer hem imorgon. Men fan vad jag saknar honom, trots att det bara var tre dagar sedan vi sågs..

Har knappt ätit något alls idag. Blev nog runt 300 kcal. En bra start tycker jag. Har inte ätit så mycket dom senaste dagarna heller. Vad duktig jag är.

Morgondagens matplanering
F: 1 rostat bröd (utan någonting på) 85 kcal
L: varma koppen 45 kcal
M: Så lite det går ( helst ingen alls) (högst 300)

Alltså kommer jag att vara upp i högst 430 kcal. Det är väl bra? Elr? Förhoppningsvis blir det mindre. Men absolut inte mer!

Byebye

Om några timmar åker jag. Kommer att sakna att inte läsa era bloggar <3 En vecka känns som en evighet. hur ska jag klara mig? Och hur ska det gå att inte äta när alla kommer att tjata på mig? Jag vill bara vara ifred och själv kunna bestämma hur lite jag ska äta och hur  mycket jag ska träna. Jag önskar att ni inte brydde er.



Ny start!

Nu börjar jag om, ska bort imorgon och blir borta i ca en vecka. så kan inte riktigt planera hur jag ska äta. Men jag ska göra mitt bästa för att äta så lite som möjligt! Sen har jag gjort upp en matplanering som jag börjar med när jag kommer hem. den är typ noll kolhydrater och fett.

Jag ska gå ner minst fem kg tills skolan börjar! Gör jag inte det, tar jag livet av mig.. okej inte bokstavligt talat, men jag blir jävligt besviken på mig själv om jag inte klarar det.. Pallar inte att vara fet längre! Jag hatar verkligen mig själv för att jag låter mig själv se ut såhär, vill bara ta en sax eller något och klippa bort det äckliga fettet som täcker min kropp..

Cigg är en ängel <3 Vad skulle jag göra utan dom? Om man är hungrig dämpar ciggen hungern. Och om man knappt har ätit något alls och röker som fan, då mår man illa och vill inte äta (:

Someone I once knew - dead celebrity status. Någon som hört den. sjukt bra :D Om ni inte har hört den borde ni lyssna på den nu! :D


Någon som vill starta en tävling med mig? är taggad som fan! :D

Fetto!

Jag har inte skrivit här på evigheter, även om jag flera gånger har sagt att jag ska börja på riktigt igen. Men nu har jag gjort slut med boyfriend och jag har egen dator på rummet. Så jag skulle tro att det iaf blir lite oftare nu.

Jag har gått upp ca 1 kg. Jag har inte tränat nå alls, men inte heller ätit så mycket. Jag har inte gjort någon matplanering eller något på flera månader men ändå så har jag knappt ätit något, har bara ätit fel saker. Tänk om jag hade typ gurka eller nå dom få gångerna jag har ätit, då kanske jag hade varit smal nu..

Jag ska göra en liten planering så uppdaterar jag er om den sen :)

Puss!

RSS 2.0