Helg...

Den här helgen har väl gått sådär kan man nog säga. I vanliga fall brukar jag äta hur mycket som helst på helgerna, utan att kräkas. Och då blir det så att jag går upp flera kilo på en enda helg. Sen får jag svälta hela veckan för att få bort mitt helgfrosseri. I fredags åt jag ingen frukost eller lunch, och till middag ca 2 dl makaroner + 3 köttbullar. Sen inget mer. På lördagen åt jag Frukost : 1,5 dl aprikoskräm (40 kcal), 1 dl mjölk (45 kcal), 1 hårdbröd med smör (100 kcal.) Lunch: grönsakssoppa (35 kcal) Middag (som jag ångrar mest!) 4 skivor blodpudding+4 skivor bacon + 1 hårdbröd med smör. Så efter denna helg gick jag upp 3 hg, inte lika mycket som vanligt men fortfarande alldeles för mycket! Jag har förbränt ungefär 450 kcal om dagen genom träning. Vilket jag tycker är bra för att vara lata jag. Imorgon ska jag till sjukhuset för att ta massa prover, jag vet inte ens varför. Det är mamma som ringt och berättat för min läkare och då tyckte han att jag skulle komma dit. Jag vill döda henne just nu.

Om jag har gått ner i vikt så får jag äta ca 1000 kcal och om jag har gått upp i vikt 500 kcal!

Blottat mig

Jag vill faktiskt komma ur den här skiten. Jag vill bli av med mina "hjärnspöken". För jag orkar snart inte längre. Jag vet att om jag inte får hjälp snart så kommer jag att ta mitt liv. För jag orkar inte leva ett liv fyllt med ångest och att ständigt känna mig misslyckad och äcklig. Det känns som att alla ständigt stirrar på mig och jag vet vad dom tänker.
Iaf så berättade jag allt för mamma igår. Och hon blev riktigt förvånad, hon hade inte anat något alls. Och jag berättade att jag inte vill leva längre. Då blev hon rädd, säkert för att jag ska ta livet av mig. Hon sa att hon hoppades att jag aldrig skulle börja skära mig igen. Det hoppas jag med, men jag kan inte lova.
Hon ringde min läkare idag, och bokade en tid med honom på torsdag. Så att han får skicka en remiss till psyk..

.. Är jag sjuk ?

Back On Track

Hur är det möjligt att gå upp 2,2 kg på en dag när man knappt ätit något alls?! Hoppas att någon kan svara på det för det kan fan inte jag! Det är inte logiskt..

Vet att jag inte har skrivit på evigheter (lite överdrivet). Men jag har liksom inte haft tid. Antingen har jag pluggat, varit med boyfriend eller legat i sängen och gråtit över hur värdelös jag är. Ärligt talat alla måste tycka att jag är helt värdelös. Klarar inte ens av att låta bli all äcklig jävla mat. Trots att jag är på väg att kräkas bara jag tänker på mat, låter jag alla tvinga mig att stoppa denna äckliga sörja i min mun. Varför ? Varför är jag så svag ? Det spelar väl ingen roll vad alla andra tycker och tänker ? Behöver jag verkligen försöka dölja allt för alla ? Vad spelar det för roll om dom vet ? Dom kan ändå inte göra något åt det! Ingen kan få mig att ändra min uppfattning om mig själv! Absolut inte genom att ständigt berätta hur fet jag är! Har dom inget hjärta i kroppen?! Aja, jag vet att jag är fet, men jag vill inte höra det! Dom fattar inte att dom bara får mig att må ännu dåligare än vad jag redan gör! Det ska bli så jävla könt att flytta härifrån!

Dagens matplanering:
F: Cola zero ~ 1 kcal
L: -
M: ?
Ö: 1 tuggummi, vatten ~ 3 kcal


Vet inte vad det blir till middag ännu. Men det visar sig..

Stay strong

/J

RSS 2.0