20/2

Jag åt 865 kcal igår, det blev 2 riskakor och en banan innan jag skulle sova. Jag vet att det är skitdåligt att äta på kvällen jag vet att det är dåligt att äta överhuvudtaget. Men jag var ashungrig och kunde inte sova. Vet inte varför jag inte kräktes upp det, antar att jag var för trött.

Idag har jag hetsat 2 gånger och klockan är bara 20.00. Antal kcal somjag inte kräkts upp: 500. Sjukt mycket jag vet. Det blev säkert lite kvar i magen av det jag hetsat med så jag lägger till 200.. 700 alltså! JÄVLA FETTO!

Imorgon ska jag på bröllop, gruva mig fett mycket! Det kommer säkert att bli för- och varmrätt + tårta! Jag pallar inte det. Får verkligen äta så lite som möjligt och hoppas på att det kommer ett tillfälla att kräkas på..

Jag köpte en klännning för flera månader sen som jag hade planerat att ha på bröllopet, men gissa vad..
... den är alldeles för stor! Det är väl bra? eller?
Har gått ner ca 8 kg! Och fler ska det bli! Gissar på att det mesta bara är vätska än så länge..


19/2

Idag har väl gått helt okej. Har tränat ganska rejält idag så jag har bestämt mig för att äta 1000 kcal. Jag vet det låter sjukt mycket vilket det är också. Men min vktnedgång börjar stanna trots att jag äter lite så jag får börja variera mig mer. Det bli nog inte full 1000 kcal. Har ätit 500 och det är baramiddagen kvar som är potatismos + ketchup (150 kcal). Det kanske blir någon riskaka senare. Men det blir definitivt inte 1000 kcal! Hur går det för er? Vad är era bästa ner-i-vikt-tips?

J

47 tim.

Nu har jag varit utan mat i 47 timmar, jag har endast druckit vatten! Sitter i sängen och skakar nu, men inte av hunger eller så, den gick över ganska snabbt. Jag vill hetsa, eller ne egentligen vill jag inte det. Men det är så jag känner att det kommer att bli. jag kommer förstås att kräkas efter. Men jag skäms så in i helvete! Jag tänker inte ljuga för det gör jag redan utanför bloggen så att det räcker. Sitter bara och väntar på att familjen ska lämna huset nu. Kan dom inte gå någon gång?!

17/2

Nu har jag fastat i 39 timmar. Jag ska försöka ljuga till mig fler matlösa timmar. Jag tror att det antingen är möjligt till kl 5 idag eller kl 5 imorgon. Det visar sig. Känner mig trött och har ont i huvudet, men det är väl inte så konstigt ?
Jag försöker att hålla mig hos någon kompis medans det är mat på gång hemma, och när jag kommer hem säger jag att jag redan har ätit. Eller så tar jag med mig maten in på rummet för att slänga den där. Vad är era bästa lögner för att slippa undan maten?

J


Smal och Perfekt

Sitter och kollar thinspo nu, och har tänkt att göra det den större delen av natten :D
Vad är erat bästa thinspo? vad triggar er mest? Själv måste jag nog säga, dokumentärer och före/efter- bilder.

Har fått ett träningsschema/guide av en underbar bloggare :) Läs hennes blogg här.

Imorgon är det fasta som gäller. Middagen är det som oftast är svårast att komma undan för mig. Men imorgon går det. Så då blir det ingen mat och inga kräkningar. Ska hem till en kompis imorgon som jag inte träffar så ofta. Min mage kommer säkert låta och skämma ut mig. Hon hade anorexi för några år sedan och lider nu av något mer åt ortorexihållet. Men hon skulle nog alrig ana något om mig, för det gör ingen. Om man har en äs så är man smal, tror nog de flesta. Men jag försöker byta ut min bulimi mot något annat, något bättre, renare. Jag vill inte känns mig smutsig och fet längre. Blir jag inte smal så tar jag mitt liv. Men jag tänker bli smal, smal och perfekt.

J

15/2 forts.

Om jag kunde så skulle jag gå tillbaka till fredagen och helt enkelt låta bli att äta allt skit jag har tryckt i mig. Om några timmar är det middag, biffar, potatis och sås. det blir väl till att kräkas då. För jag kan inte lura i mamma att jag redan ätit för jag har inte varit någonstans.. Hmm.. 
jag vill fasta, men det är inte direkt det lättaste när man bor hemma^^

15/2

Jag har nyss varit ute och sprungit 2 km. Jag älskar verkligen att springa, det känns liksom som att då behöver jag bara koncentrera mig på det. Kan för en stund bara glömma allt med maten och det.

Träningsmässigt har helgen gått bra men med tanke på allt jag har ätit är det bara skit. Har varit hos boyfriend hela helgen och det är så svårt att kräkas hos honom eftersom han vet om det.. Men jag får ta igen det nu i veckan! vet inte om ja har gått upp nå i helgen efersom jag inte har kunnat väga mig. Men det ska jag göra imornbitti, *nervös*!

J

12/2

Idag har väl gått som vanligt, ingen frukost eller lunch. Åt nyss middag som jag så klart kräktes upp. De flesta dagarna ser lika ut nu för tiden. Jag vill verkligen inte kräkas! Funderar på att äta frukost, lunch och middag... HAHA vem försöker jag lura?  Hur fan ska jag klara det?!  Jag är en loser, jag klarar liksom ingenting. Hur fan ska jag då klara att förändra mitt liv?! Ibland går det att äta lagom och inte kräkas, men bara i korta perioder. Sen är jag tillbaka i ruta ett igen. Jag orkar inte med det här!

kan någon rädda mig ?

11/2

Den senaste tiden har väl gått sådär. Det går fortfarande neråt, vilket är bra. Men den senaste helgen var absolut inte bra! En massa jävla godis och mat, men jag kräktes näsan också upp allt, så hela helegn har vikten stått still vilket kanske är bra om man tänker på hur mycket jag har ätit... De två senaste dagarna har däremot gått bra. Men idag är jag tvungen att äta middag, vilket betyder kräkas. Jag är så trött på att kräkas. Jag har inte det där suget efter hets lika ofta längre men ändå kräks jag för jag är nästan alltid tvungen att äta middag.  Jag hatar det! Det skulle vara så skönt att bo själv då skulle det inte finnas någon som kunde tvinga mig att äta!

Jag ska verkligen försöka skriva här oftare. Jag har inte riktigt haft tid och energi till det men jag lovar att jag ska försöka bättra mig :)

Kram J

5/2

Äntligen börjar vågen att visa bättre siffror. Har på några veckor gått ner 6- 7 kg! Jippie!!! Det hela började med att jag var sjuk och inte kunde äta och sen började jag liksom aldrig äta riktigt. Jag har dessutom inte kräkts en enda gång! En medalj till mig xD Och otroligt nog så vill jag inte äta heller. Allt känns så mycket bättre och lättare nu :)

Jag söker fortfarande någon som kan göra upp ett mat- och träningsschema till mig. Den personen är guld värd :)

RSS 2.0