5/2

Äntligen börjar vågen att visa bättre siffror. Har på några veckor gått ner 6- 7 kg! Jippie!!! Det hela började med att jag var sjuk och inte kunde äta och sen började jag liksom aldrig äta riktigt. Jag har dessutom inte kräkts en enda gång! En medalj till mig xD Och otroligt nog så vill jag inte äta heller. Allt känns så mycket bättre och lättare nu :)

Jag söker fortfarande någon som kan göra upp ett mat- och träningsschema till mig. Den personen är guld värd :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag lever i samma värld som du och har haft en hemsk dag med massor med mat och godis för att döva min ångest. Jag önskar att jag skulle vara lika duktig som jag en gång var. Men då låsets jag in för att jag ansågs inte kunna ta hand om mej själv. Jag vägde 32 kg och var anorextiker idag är jag bulimiker. Vården har utvecklat bulimi hos mej. Akta dej för att söka hjälp om du inte är säker på att du vill gå upp i vikt. Ångrar du dej bestämmer dom åt dej!!!

Kämpa på!!

Kul att hitta en som är som mej, vi kan ge tips och så!! Jag blir inspirerad och jag behöver bli det!!

Kram Linda

2009-02-07 @ 21:45:49
URL: http://www.lindakisse.bloggagratis.se
Postat av: "outerperfection"

Hej, om du läste outerperfection.blogg.se så ska du veta att jag har tagit bort den (för det var några som vägrade att sluta terra mig när jag precis hade blivit icke-anonym och det kändes liksom sårbart) och bloggar nu på xanga istället!

2009-02-08 @ 15:30:22
URL: http://www.xanga.com/shackiana

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0